Adverteren werkt!

column

CADEAUTIP VOOR DE FEESTDAGEN:  geef een reischeque!

CADEAUTIP VOOR DE FEESTDAGEN: geef een reischeque!

01-12-2021

Uren online zoeken naar een leuke vakantie, sommige mensen vinden het heerlijk, veel anderen zien door de bomen het bos niet meer en hadden die uren liever anders besteed. Behoor jij tot die laatste groep? Dan is een persoonlijk reisadviseur een ideale oplossing.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op en ik help je graag bij het vinden van je droomreis.

Iedere keer opnieuw vind ik het weer een geweldig leuke uitdaging om een reis te zoeken die aansluit bij de wensen van mijn (nieuwe) klanten. Of het nou gaat om een stedentrip, pakketreis of volledig op maat samengestelde (rond)reis, je reis is bij mij in goede handen en wordt van A tot Z geregeld.

Het enige dat je na boeking zelf nog hoeft te doen, is genieten van het feit dat je op vakantie gaat, je koffer inpakken en mooie herinneringen maken.

Ester van den Bogaert houdt van reizen en heeft al verschillende functies binnen de reisbranche gehad, onder andere bij een touroperator en een luchtvaartmaatschappij. Sinds enkele jaren is ze actief als persoonlijk reisadviseur en helpt ze mensen om hun droomreis werkelijkheid te laten worden.

GEEN EXTRA KOSTEN, WEL MEER SERVICE!

ester.vandenbogaert@personaltouchtravel.nl www.personaltouchtravel.nl/ester-van-den-bogaert

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).