Column

Een moment voor jezelf is geen luxe maar een noodzaak waar je met regelmaat behoefte aan hebt.

Een moment voor jezelf is geen luxe maar een noodzaak waar je met regelmaat behoefte aan hebt.

01-12-2021

Voetreflextherapie houdt meer in dan een voetmassage. De voetmassage is een onderdeel van een behandeling voetreflextherapie. Kun je het nog volgen?

Een massage van je voeten is een ontspannende beleving die je zelfherstellend vermogen activeert. Deze massage kan algemeen zijn en puur gericht op een moment van ontspanning of echt gericht op een directe of onderliggende klacht. Bij een directe klacht richt ik mijn behandeling op de zone, het orgaan maar meestal het gehele orgaanstelsel waar de klacht zich in uit.

Bij obstipatie kan ik me dus richten op je darmen, je middenpool van je voet omdat daar het grootste gedeelte van de reflexzones van je darmen zich bevinden maar meestal behandel ik alle zones die betrekking hebben op je spijsverteringsstelsel.

Bij een onderliggende klacht beluister ik in de anamnese die ik afneem welke klachten zich uiten en zie, voel en ervaar ik tijdens de behandelingen wat een onderliggend probleem kan zijn. Deze reflexzones neem ik dan mee in een andere behandeling waardoor er weer meer balans kan komen in je lichaam.

Samen onderzoeken hoe je klacht tot stand is gekomen kan je inzicht geven hoe je deze klacht in de toekomst kan verminderen of voorkomen.

Voel je welkom.

Natasja Buster-Teulings werkt al 30 jaar in de gezondheidszorg, specifiek de ouderenzorg.

Ze was op zoek naar meer diepgang in het verlenen van ondersteuning en vond die in voetreflextherapie. “Vanuit mijn eigen praktijk wil ik ook andere mensen laten ervaren wat voetreflextherapie voor je kan betekenen, mits je er voor open staat.”

by Taske Voetreflextherapie | Koningstraat 82 Rosmalen | 06-53269404 | info@bytaske.nl | www.bytaske.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).