Adverteren werkt!

column

Boom vol            Licht

Boom vol Licht

01-12-2021

Op weg naar een familie waar een dierbare plotseling is overleden zie ik overal kerstversiering. Het is vroeg in de ochtend. Als ik naar het huis toe loop, zie ik door het raam een kerstboom staan met zilverkleurige ballen en slingers. Tijdens het versieren hadden ze nog geen idee van wat zou komen. Ze hadden zich ongetwijfeld verheugd op een gezellige kerst samen. Helaas liep het anders. Deze sfeervolle dagen zullen voor hen voor altijd een andere betekenis hebben.

Binnen mengt ongeloof zich met groot verdriet. Vandaag regel ik met de nabestaanden alleen het meest noodzakelijke. Morgen kom ik terug. Ik geef het gezin de tijd om afscheid te nemen. Op weg naar huis zie ik dat de kerstverlichting overal brandt. Als ik thuiskom moet ik aan de slag met de voorbereidingen van het kerstdiner. Ook aan onze tafel zijn lege plekken. Het gemis van dierbaren lijkt rond kerst nog groter dan anders. Daarom organiseer ik jaarlijks de Boom vol Licht bij Het Afscheidshuis, waar iedereen welkom is en waar je samen kunt stilstaan bij de mensen die je mist. Ik merk dat daar behoefte aan is. Juist in deze donkere dagen.

Gelukkig heb ik mooie herinneringen om de lege plekken aan onze tafel mee te vullen. Voordat ik de keuken in stap, doe ik de lampjes in de kerstboom aan. Straks klinken hier vrolijke stemmen en heffen we samen het glas. Nu tel ik in stilte mijn zegeningen.

Heeft u al gedacht aan uw uitvaartwensen?

Vraag bij ons een gratis wensenboekje aan: 073-888 5808.

Wees welkom tijdens de Boom vol Licht Zaterdag 11 december van 13.00-16.00 uur Het Afscheidshuis, Proosdijstraat 12 ‘s-Hertogenbosch

Proosdijstraat 12, ’s-Hertogenbosch 06-20360892 / 07 3-888 5808 | info@paulienuitvaart.nl www.paulienuitvaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).