Adverteren werkt!

bruisende zaken

Stress release  en onderhoud voor jezelf

Stress release en onderhoud voor jezelf

01-12-2021

Room for Healing combineert verschillende oosterse en westerse massagetechnieken als klassieke massage, triggerpointmassage, meridiaanmassage, cupping, hoofdmassage en voetreflex, met als doel de balans tussen lichaam en geest te herstellen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Op basis van een intake wordt gekozen voor de behandeling die het meeste effect zal hebben. Je kunt terecht bij Room for Healing voor (onbegrepen)pijnklachten, stress release en energie herstel. Ook komen mensen naar de praktijk met langdurige klachten waarbij in veel gevallen goed resultaat wordt bereikt met triggerpointmassage. Triggerpoints zijn kleine knoopjes in de spier die een afgeleide pijn geven op een andere plek.

Unieke locatie in Fort Isabella

Room for Healing is gevestigd op een prachtige en unieke locatie, namelijk in Fort Isabella. De locatie ligt in het groen tussen Den Bosch en Vught en is goed bereikbaar. Het ligt op slechts anderhalve km van station Den Bosch en station Vught. Er is volop mogelijkheid om gratis voor de deur te parkeren. Uiteraard volg ik de coronamaatregelen op van de overheid voor een veilige manier van behandelen.

Zoek jij een effectieve ontspanningsmassage en een oplossing bij pijnklachten?

Room for Healing kan helpen door middel van een combinatie van meerdere massagetechnieken!

Zoek jij een effectieve ontspannings-massage en een oplossing bij pijnklachten? Room for Healing kan helpen!

Tineke Kerkhof | Fort Isabella | Reutsedijk 7 Vught 06-12 11 81 02 | info@roomforhealing.nl | roomforhealing.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).