bruisende zaken

 Deze maand in Bruist  Wie zijn wij?

Deze maand in Bruist Wie zijn wij?

01-12-2021

Wij zullen ons even voorstellen. Wij zijn Joyce, Angela en Debbie, drie zussen die samen de kapsalon Joysforhair zijn gestart in s’-Hertogenbosch.

See you @Joysforhair

Al tien jaar werken wij met veel plezier in onze gezellige, sfeervolle salon waar altijd de tijd genomen wordt voor onze klant. Waar ruimte voor persoonlijke aandacht, of dat nu een proffessioneel adviesgesprek is of een persoonlijk praatje tijdens de behandeling. Er is altijd oog voor u als klant, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Ons team is gespecialiseerd in het maken van de nieuwste kapsels volgens de laatste modetrends. Wij volgen met regelmaat trainingen en laten ons bijscholen. Met alledrie al meer dan 20 jaar kapperservaring zijn wij niet zomaar een salon. Met ieder van ons ons eigen specialisme en onze eigen persoonlijkheid. Dat maakt deze zussensalon uniek! Wij verzorgen: Kleuren volgens de laatste kleurtrends, visagie, knippen, föhnen, stylen, adviseren van een passende coupe/make-up afgestemd op uw wensen, knippen volgens de ‘curly girl’ knipmethode, productadvies afgestemd op uw coupe, hoofdhuid, haarconditie, make-up wensen, haarverlenging, haaropvulling, bruiden, haarherstelbehandelingen.

Neem gerust een kijkje op onze website, insta of Facebookaccount. Nieuwsgierig wat wij u kunnen bieden, maak gerust een afspraak voor een intakegesprek.

Eigenaresse: Joyce van Overdijk-Trum | Erasmusstraat 11 ’s-Hertogenbosch | 073 614 83 12 | info@joysforhair.nl | www.joysforhair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).