Column Kitty Wolf

NIEUW IN DE PRAKTIJK!!!

NIEUW IN DE PRAKTIJK!!!

01-12-2021

In de afgelopen 17 jaar heb ik al heel veel cliënten mogen helpen om hun gezondheid weer te herwinnen of te behouden middels darmspoelingen. Darmspoelingen kun je technisch uitvoeren met mooie resultaten.

Echter de diepgang om ook op emotioneel vlak te reinigen maakt dit beroep zo ontzettend mooi en dankbaar. Die emotionele reiniging wordt bewerkstelligd door de verbinding die je als therapeut en cliënt met elkaar maakt. Ik merk dan ook dat zodra we samen je darmen reinigen en praten over ons leven, oude onopgeloste emoties je lichaam verlaten.

Elk stukje darm reflecteert met een orgaan en op die organen zitten de emoties. Je voelt je bevrijd van veel oude sh….. Letterlijk en figuurlijk.

Nu meer dan ooit is die aanraking zo belangrijk. Huidhonger is zeker de afgelopen twee jaar bewust geworden bij veel mensen. Daarom ben ik de opleiding tot Holistisch Energetisch Masseuse gaan volgen. Dit is een massagevorm waarbij jouw hele lichaam gemasseerd wordt en daar waar ik voel dat meer aandacht nodig is, geef ik die aandacht.

Holistisch Energetische Massage ● geeft ontspanning in heel je lijf en geest ● zorgt voor een verbetering van je immuunsysteem doordat je blokkades opheft in je lichaam ● is stress verminderend ● geeft ontspanning waardoor je juist fitter en energieker voelt ● geeft tijd en aandacht voor jou ● zorgt ervoor dat je weer in je lichaam voelt Daar dit een nieuwe tak van sport is, als aanvulling in mijn praktijk voor hen die bovenstaande kunnen gebruiken, bied ik deze 1,5 uur durende massage aan voor een zeer scherpe prijs.

Kijk op www.coloninbalance.com onder het tabblad massage.

Kitty Wolf is al zeventien jaar darmexpert.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut is zij begonnen met haar eigen praktijk. Al zeventien jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en de rest van Europa.

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).