Adverteren werkt!

bruisende zaken

Huidverzorging  in optima forma!

Huidverzorging in optima forma!

01-12-2021

Schoonheidsspecialiste Anne van Nuland is al 31 jaar bezig met haar grote passie. In haar salon in Nuland kun je je laten verwennen met één van de vele behandelingen. Puur ter ontspanning en/of om je huid te verbeteren. Tevens bestaat er de mogelijkheid om regelmatig deel te nemen aan beauty workshops.

“Ik geloof 100% in de producten en de behandelingen”

“Tijdens een beauty workshop krijg je in twee uur allerlei ‘tips & tricks’ om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet", vertelt Anne enthousiast. “Een hapje en een drankje maken de beleving compleet. Op 18 december staat de eerstvolgende workshop gepland.”

Sieraden, parfums en make-up

“Ik verkoop tevens trendy sieraden van iXXXi en exclusieve geuren van merken als Chanel, Cartier, Gucci, Guerlain en Perfum Art. Als het gaat om make-up streef ik er naar zo veel mogelijk keuze te bieden. Zo heb ik o.a. alle producten van Anastasia, voor een perfecte wenkbrauw.”

Een vruchtbare samenwerking

Schoonheidssalon Anne biedt verschillende behandelingen aan van de gerenommeerde merken Maria Galland en La Colline. “Daarbij werk ik niet met apparaten en inspuitingen, mijn handen zijn mijn beste gereedschap. Naast de behandeling ga je bij voorkeur thuis met onze producten aan de slag. Zo werken we samen toe naar het doel dat je voor ogen hebt.”

Beauty Angel

“Innovatief is de Beauty Angel, het ‘beauty light’ van de collageen lampen wordt opgenomen door de huidcellen, wat zorgt voor verhoging van de productie van o.a. collageen. Het verjongingseffect wordt nog eens versterkt door het te combineren met de collageenbehandeling van La Colline. Het Masque Modelant van Maria Galland blijft een klassieker; werkstoffen dringen hierbij heel diep in de huid.”

Als een prinses

“Als je bij mij komt, krijg je alle aandacht. Tijdens de behandeling sta jij als cliënt centraal. Je moet je hier even als een prinses voelen!”

Cronenakker 1 Nuland | 073-5324724 | info@schoonheidssalonanne.nl www.schoonheidssalonanne.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).