BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

bruisende zaken

Doe maar gewoon!

Doe maar gewoon!

01-01-2022

Je herkent het misschien wel: je zou graag fitter, energieker en lekkerder in je vel zitten, maar hoe bereik je dat? Een vraag waar Vanda Oliveira, eigenaresse van Gewoon Vanda, een antwoord op heeft. “Als voedings- en lifestylecoach help ik jou je eet- en leefpatroon aan te passen naar een nieuwe en gezondere leefstijl die bij je past.”

Say yes to new adventures

Vanda wordt meteen enthousiast als ze het over haar werk heeft. “Hoe kan het ook anders, dankzij mijn werk kan ik me dagelijks bezighouden met mijn grootste passie: het coachen en motiveren van mensen naar een gezonde leefstijl met de juiste voeding en beweging. Passies die ik ooit heb ontwikkeld vanuit mijn eigen achtergrond als puber met overgewicht. Ik probeerde tal van diëten waarvan de meeste ook wel werkten, alleen was het resultaat slechts tijdelijk en zaten de kilo’s er zo weer aan als ik stopte met dat dieet. Uiteindelijk heb ik door omstandigheden het roer in mijn leven flink omgegooid, ben ik actief gaan bewegen en anders gaan eten, gezonder en kleinere porties. En dat bleek dé oplossing!”

Gewoon, gezond, voedzaam & lekker

Een oplossing waar ze nu vanuit haar eigen coachingspraktijk ook anderen mee helpt. “Ik geloof in gewone voeding, zonder poespas, die makkelijk inpasbaar is in je dagelijks leven en je budget. Gewone, gezonde, voedzame en zeker ook lekkere voeding welteverstaan, want gezonde voeding hoeft echt niet saai en smaakloos te zijn. Samen kijken we naar jouw huidige eet- en leefpatroon om deze vervolgens aan te passen naar een nieuwe en gezondere leefstijl die bij je past en waarvan jij beter in je vel gaat zitten.” Met voeding die je eenvoudig zelf kunt maken, maar daarnaast maakt ook Vanda zelf regelmatig verantwoorde tussendoortjes voor haar cliënten. “Check voor meer info over wat ik doe vooral eens mijn website of maak meteen een afspraak met mij voor – om te beginnen – een uitgebreid gratis kennismakingsgesprek. Mocht tijdens dat gesprek blijken dat we een klik hebben, dan gaan we samen aan de slag om jouw doel te bereiken.”

Gewoon Vanda Kerkstraat 3/3A, Nuland 06-21982379 Eigenaar: Vanda Oliveira www.gewoonvanda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP