BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

bruisende zaken

De kracht van samen!

De kracht van samen!

01-01-2022

Toen Marèse Polderdijk en Samanta Pawirodirjo-Sarijoen elkaar voor het eerst zagen, hadden ze meteen een klik. Ze besloten hun krachten als respectievelijk kapster en Quadrivas therapeut te bundelen in hun eigen Beauty & Health Boutique: By SaMa. Sinds afgelopen november zijn ze gevestigd op een nieuwe locatie aan de Burgemeester Godschalxstraat in Den Bosch.

Jong en oud, man en vrouw: iedereen is welkom om plaats te nemen op de kappersstoel van Marèse. “Qua kleuren zijn astinten momenteel populair, evenals high- en lowlights. De cut and curl techniek is perfect voor krulhaar, maar nog belangrijker daarbij is het gebruik van speciale producten. Ik leg altijd uit hoe je zelf het haar in model kunt brengen zodat je er thuis ook plezier van hebt.” Marèse gebruikt de producten van Finnley’s, deze zijn vrij van dierlijke stoffen en parabenen en exclusief verkrijgbaar in kapsalons.

Lipoedeem als specialisme

Samanta heeft zich toegelegd op de behandeling van lipoedeem, een aandoening waarbij vetweefsel ongelijkmatig verdeeld is over het lichaam. “Met diepe, intensieve massages kun je die plaatselijke vetophopingen en de bijbehorende klachten verminderen. Ook de nieuwste apparatuur, zoals de Icoone Laser en de TC Cryo, zetten we hierbij in. Op die manier kunnen we geweldige resultaten behalen. Overigens niet alleen als het gaat om lipoedeem, maar ook gewoon bij het afslanken.” Als geboren ondernemers konden Marèse en Samanta niet stil zitten tijdens de coronacrisis. “Uit verveling zijn we in 2020 sieraden gaan maken. Die verkopen we sindsdien via onze webshop www.bysama.nl, samen met kleurrijke, handgemaakte Batik kleding en accessoires uit Indonesië.” Het blijkt een groot succes, een blijvertje dus. Het enthousiasme van beide dames is voelbaar tijdens ons gesprek. Die positieve vibe dragen zij ongetwijfeld ook over op hun klanten.

Brabantse gezelligheid

“We hebben ook echt plezier in wat we doen”, sluiten ze lachend af. “We horen regelmatig terug dat ze het hier zo gezellig vinden, helemaal goed toch?!”

Een positieve vibe

By SaMa | Burgemeesters Godschalxstraat 54, Den Bosch | 06-48328331 | info@bysama.nl | www.bysama.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP