BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

Column Kitty Wolf

Holistische, energetische massage

Holistische, energetische massage

01-01-2022

Uitdrukkingen hebben wij in onze taal niet voor niets. Ze hebben voor mij een steeds diepere betekenis. Zo schiet mij deze te binnen terwijl ik deze column schrijf: HOOP, GELOOF en LIEFDE.

Kitty Wolf is al 17,5 jaar darmexpert.

Elke dag HOOP hebben dat het een mooie dag wordt, geeft mij levensvreugde. Je krijgt van die kriebels in je buik en je krijgt energie; ik kan ineens heel veel ‘werk’ verzetten. Als ik GELOOF in het goede, voel ik vertrouwen in mijn lijf, word ik rustiger en zit mijn adem in mijn buik.

En dan het belangrijkste: LIEFDE. Zonder liefde voelt niemand zich goed. Of dit nu liefde is van iemand anders naar jou of zelfliefde. LIEFDE geneest alles.

Hoe kun je nu de liefde laten stromen, hoop voelen en geloof hebben in de huidige tijd? Dat is lastig, dat geef ik toe. Maar ik heb een hele fijne oplossing gevonden en wil je die vanaf januari graag aanbieden. In december heb ik de opleiding tot Holistische Energetische Masseur afgerond en ik bied vanaf nu dan ook holistische, energetische massages aan in mijn praktijk. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, voornemens en mooie herinneringen.

Een massage heeft niets te maken met een luxe behandeling.

Het versterkt je immuunsysteem, het verbetert je bloedsomloop en het verhoogt je zelfherstellend vermogen.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut is zij begonnen met haar eigen praktijk. Al 17,5 jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en Europa.

De massage duurt anderhalf uur. Je kunt de massage inboeken door mij te bellen. Als laatste rest mij nog jou als lezer een heel gelukkig en liefdevol nieuwjaar te wensen.

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP