BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

Column

Gezond het nieuwe jaar in

Gezond het nieuwe jaar in

01-01-2022

De feestdagen zijn weer achter de rug en het nieuwe jaar is weer begonnen. Tijd voor een nieuwe start.

Je hebt niet overal invloed op, zoals de huidige coronamaatregelen, maar waar je weldegelijk invloed op hebt is je voedingspatroon. Jij bent degene die de boodschappen in huis haalt, jij eet het allemaal op. Dus jíj bent ook degene die daar verandering in kan aanbrengen.

Wil je graag een blijvende, gezondere leefstijl aannemen en/of wat kilo’s afvallen, maar kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met me op. Ik kan namelijk veel voor je betekenen. Na een intakegesprek en het bijhouden van een voedingsdagboek gaan we samen haalbare doelen opstellen.

Om het jaar goed te beginnen, krijg je op vertoon van deze pagina 50% korting op het intakegesprek. In plaats van €60 betaal je nu slechts €30. Neem je een pakket af van een intakegesprek en 10 consulten dan betaal je slechts €385 in plaats van €435.

“Als personal voedingscoach coach ik mensen die op zoek zijn naar een gezonder eetpatroon of graag een paar kilo willen afvallen. De weegschaal is een bijzaak. Het gaat erom dat mensen meer energie krijgen en lekkerder in hun vel zitten. De kilo’s volgen dan vaak vanzelf.”

Ben je benieuwd of een begeleidingstraject iets voor je is? Bel, app of mail mij voor meer informatie. Begeleiding aan huis is ook mogelijk.

Gerstakker 7, ’s-Hertogenbosch 06-30195778 info@personalvoedingscoach.nl www.personalvoedingscoach.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP