BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

column

Het belang van vitamine D voor uw weerstand!

Het belang van vitamine D voor uw weerstand!

01-01-2022

Ik kom toch weer terug op het feit dat we onze weerstand moeten verhogen met natuurlijke stoffen. Vorig jaar kwam al naar voren dat Vitamine D een belangrijke factor is voor een goede weerstand, inmiddels zijn de mineralen zink en selenium daarbij gekomen.

Door onze vitaminen en mineralen op orde te hebben kunnen we ons beter weren tegen virussen. Uiteraard speelt er nog veel meer mee in onze afweerdan de drie bovengenoemde stoffen. De eerste stap is natuurlijk voeding eten die ons lichaam onderhoudt en opbouwt en niet te kiezen voor voeding die ons lichaam schade toebrengt en daarmee de weerstand verlaagt.

In de ‘donkere’ dagen is vitamine D suppletie een must. Deze vitamine D houdt ons positief, maar is ook een vitamine die een rol speelt in onze weerstand. Vooral als er sprake is van een chronische laaggradige ontsteking. Deze is aanwezig bij terugkerende verkoudheden, oorontsteking, hooikoorts, continue lopende neus ed. Bij iedere ontstekingsziekte is dat proces al verder gevorderd. De darmflora (darmbacteriën) en darmwand zijn reeds van mindere kwaliteit, waardoor men minder beschermd is en virussen makkelijker binnenkomen. Vitamine D speelt daar net als zink een helende rol in. Interesse om je weerstand te verhogen? Ik kan je een hoogwaardige en bio-beschikbare vitamine D en andere supplementen uit voorraad leveren. Het is mogelijk om de hoeveelheid vitamine D die je nodig hebt, vooraf middels een bloedtest te bepalen. Verdiep je in je eigen weerstand, zodat de angst voor virussen je niet te pakken krijgt.

Om de vitamine D waarde in je bloed te bepalen kan je een bloedtest uitvoeren. De Vitamine D test is een geanalyseerde droog bloed test die de huidige status onthult en helpt om de voedingsbehoeften van vitamine D aan te passen. Het is snel en eenvoudig te gebruiken en het resultaat van de vitamine D status wordt samengevat in gemakkelijk te begrijpen afbeeldingen. Het doen van de test geeft je inzicht in je vitamine D niveaus en je krijgt aangepaste aanbevelingen over hoe je je vitamine D niveaus kunt behouden of verbeteren.

Met de juiste voeding, je lichamelijke gezondheid optimaliseren.

Voeding is niets anders dan informatie voor je cellen en genen. Na iedere maaltijd past jouw lichaam zich aan op basis van de voeding die het krijgt aangeboden. Voeding kan afbreken of opbouwen, ondersteunen of irriteren.

Wil je met de juiste balans in je voeding, je lichamelijke gezondheid optimaliseren? Ik geef je allerlei tips, om een gezond leven lekker te maken.

In deze wintermaanden waarop virussen weer om zich heen grijpen is suppletie geen luxe, maar een must.

Praktijk voor Orthomoleculaire Voeding & Bioresonantie Bruggen 8-A, Rosmalen | 06-46114345 info@stronghealthrosmalen.nl www.stronghealthrosmalen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP