BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

bruisende zaken

Kinderen leren typen bij Type-Uniek

Kinderen leren typen bij Type-Uniek

01-01-2022

Bij Angelique van Type-Uniek leren kinderen uit de groepen 7 en 8 efficiënt blind typen in slechts tien tot twaalf weken. Angelique geeft typeles in groepsverband op basisscholen in de regio Rosmalen, ook wordt er typeles op locatie gegeven in de Groote Wielen.

Wie typt heeft de toekomst

In de klas staat een rijtje chromebooks of laptops. Het zijn mooie nieuwe onderwijsmaterialen, waar kinderen graag mee aan de slag gaan. Maar ze vragen wel om nieuwe vaardigheden! Om dat goed te kunnen doen, moet je niet alleen de weg weten op een apparaat, maar ook op een toetsenbord.

Typelessen

De typelessen zijn geschikt voor leerlingen uit de groepen 7 en 8. Gemiddeld zijn er 10 tot 12 lessen van een uur nodig voor het behalen van het typediploma. De typecursus wordt afgesloten met een proefexamen en een type-examen. De nieuwe typecursussen van september voor het nieuwe schooljaar staan alweer op de website.

"De typevaardigheid zagen we snel terug bij andere schoolvakken. Het is een investering die direct winst oplevert."

Coupletweg 46 Rosmalen | 06-30789989 info@type-uniek.nl | www.type-uniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP