column

Hatsjoe!?  Uw hooikoortsklachten onder controle

Hatsjoe!? Uw hooikoortsklachten onder controle

01-04-2022

Het voorjaar nadert. Buiten is het langer licht. De natuur laat zich weer zien. De zon heeft meer kracht en de temperatuur kan best al heel aangenaam zijn. De knoppen van bomen en struiken gaan uitlopen en je ziet overal bloesem. Tijd om weer meer naar buiten te gaan. Of toch niet?

De Schild-Pad brengt rust in jouw leven

Je hebt een jeukende neus, waardoor je veel niest. Wellicht heb je juist last van een verstopte neus of een loopneus. Jouw ogen jeuken, tranen soms of voelen branderig aan. En ook jouw keel kan droog en branderig zijn, waarbij je moet hoesten. Jouw lichaam kan op de meest vreemde plekken gaan jeuken. Of nog anders...

Hooikoorts kan echt heel vervelend zijn. Het kan je belemmeren om eens lekker naar buiten te gaan in het voorjaar. En van die neusspray of die anti- histaminica zou je ook wel eens af willen. Misschien helpt het ook niet afdoende. En wat zou het fijn zijn als je weer wat vaker naar buiten zou kunnen, zonder klachten.

Voetreflextherapie is een mooi alternatief om dergelijke klachten aan te pakken in combinatie met andere ondersteunende technieken.

Voetreflexologie biedt verlichting

Voetreflexologie gaat er vanuit dat elk orgaan in feite wordt gereflecteerd in je voeten. Tijdens een behandeling masseren we de reflexgebieden en meridianen die in verbinding staan met je luchtwegen. Daardoor worden deze op een positieve wijze gestimuleerd.

Kom eens langs!

Blijf niet te lang rondlopen met hooikoortsklachten. Hoe eerder in het seizoen je start met de behandeling, des te groter het effect kan zijn.

Praktijk voor: Voetreflex therapie en Massage THERAPIEOok voor diverse andere klachten zoals darmklachten, vrouwenklachten, hoofdpijn en slaapproblemen.

Kloosterlaan 34 ‘s-Hertogenbosch 06-57276825 info@schild-pad.nl www.schild-pad.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).