Column

Een moment voor jezelf is geen luxe maar een noodzaak waar je met regelmaat  behoefte aan hebt...

Een moment voor jezelf is geen luxe maar een noodzaak waar je met regelmaat behoefte aan hebt...

01-04-2022

De lente is begonnen, we staan voor een nieuwe start waarin alles mag gaan groeien en bloeien. Ervaar jij dat ook zo voor jezelf? Voel je de sprankeling van verwachting of voel je je nog vermoeid en wil je energie nog niet op gang komen?

Natasja Buster-Teulings werkt al 30 jaar in de gezondheidszorg, specifiek de ouderenzorg. Ze was op zoek naar meer diepgang in het verlenen van ondersteuning en vond die in voetreflextherapie. “Vanuit mijn eigen praktijk wil ik ook andere mensen laten ervaren wat voetreflextherapie voor je kan betekenen, mits je er voor open staat.”

Er zijn veel manieren om je energie weer op gang te brengen; letten op goede volwaardige voeding, zorg voor voldoende beweging waar je energie van krijgt, laat beweging achterwege als het je geen fijne energie geeft, neem voldoende rust…of gun jezelf een behandeling voetreflextherapie.

Tijdens zo`n behandeling wordt de energiestroom in je lichaam weer op gang gebracht. Afvalstoffen worden losgemaakt zodat deze je lichaam makkelijker kunnen verlaten en het geeft je een kennismaking met een weldadige ontspanning die je jezelf vaker zou mogen gunnen.

Dankzij de hectiek waarin we leven hebben velen niet in de gaten hoe diepe ontspanning aanvoelt. Voetreflextherapie laat dit je weer ervaren waardoor je hopelijk uitgedaagd wordt om je leven een draai te geven zodat deze momenten vaker ervaren kunnen worden. Sta jij open voor andere keuzes en mooie inzichten, voel je dan welkom…

by Taske Voetreflextherapie | Koningstraat 82 Rosmalen | 06-53269404 | info@bytaske.nl | www.bytaske.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).