bruisende zaken

Een helpende hand  met een spirituele touch

Een helpende hand met een spirituele touch

01-04-2022

Nicole van Oers startte een aantal jaren geleden met een opleiding tot HSP coach omdat ze behoefte had aan handvatten om beter om te gaan met haar eigen hooggevoeligheid. Vanuit haar spirituele interesse volgde daarna al snel een reiki opleiding. In 2019 besloot ze haar vaardigheden in te zetten om andere mensen te helpen vanuit haar eigen praktijk.

“Ik werk vanuit een holistische visie”, vertelt Nicole. “Het fysieke, emotionele en mentale aspect zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mede om die reden kies ik bij voorkeur voor een combinatie van verschillende behandelingen: (holistische) coaching, reiki en/of access bars. Als je hier voor het eerst komt, kijken we wat voor jou het beste werkt om je terug in balans te brengen.”

Usui Reiki en Kundalini Reiki

Nicole geeft zowel Usui Reiki als Kundalini Reiki. “Het traditionele Usui Reiki healing systeem kennen veel mensen wel. Kundalini Reiki is een net iets andere variant. Kort en krachtig en bij uitstek geschikt om je innerlijke kracht naar boven te halen. Beiden varianten zijn erop gericht blokkades op te heffen om energie weer te laten stromen.” Wil je het zelf leren? SixthSense Coaching verzorgt ook cursussen Reiki.

Access bars

“Bij een access bars behandeling worden 32 drukpunten op je hoofd zachtjes aangeraakt. Zo ontlaad je op een zachte manier alle stress en spanning die opgeslagen is in je lichaam en creëer je rust en ruimte in je hoofd. Onder andere mensen met een burn-out, depressie, autisme, ADHD, slaapproblemen en weinig zelfvertrouwen kunnen hier veel baat bij hebben. Daarnaast is het heel effectief bij kinderen.”

Gewoon Nicole

Nicole is in haar benadering lekker nuchter en ‘down to earth’. “Ik ben gewoon Nicole. Ik geef in mijn coaching zo veel mogelijk praktische adviezen waar je meteen iets mee kunt. Het geeft me voldoening om even met je mee te kunnen wandelen en een je duwtje in de juiste richting te geven zodat je zelf weer verder kunt.”

Klaprooshof 4, Schijndel | 06-36108057 | sixthsensepraktijk@gmail.com | www.sixthsensecoaching.nl/

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).