column

LEZING “Rouw ik wel goed?”

LEZING “Rouw ik wel goed?”

01-05-2022

Ineens word je overvallen door verdriet, terwijl je dacht dat je het ergste achter de rug had. ‘Is het normaal dat ik soms nog zo emotioneel reageer? Moet ik eraan toegeven of kan ik beter afleiding zoeken?’, kun je je dan als nabestaande afvragen. Of je voelt je schuldig, omdat je merkt dat je weer momenten van plezier ervaart na het verlies van een dierbare. Je bent toch in de rouw?

Heen en weer geslingerd worden door emoties, kan heel verwarrend zijn voor nabestaanden. Er bestaat geen handleiding voor rouw. Iedereen doet het op zijn of haar eigen manier. Om u wat inzichten te bieden in dit proces, organiseren Paulien Graves Uitvaartbegeleiding en ik een lezing met als thema ‘Rouw ik wel goed?’. Hiermee willen wij u ondersteunen bij het vinden van uw eigen weg in het omgaan met gevoelens van bijvoorbeeld verdriet, schuld, eenzaamheid, angst of boosheid.

Wij nodigen u van harte uit om deze lezing bij te wonen op donderdag 19 mei om 19.00 uur in Het Afscheidshuis.

U bent van harte welkom.

Praktijk ZiZ i.s.m. Paulien Graves Uitvaartbegeleiding Lezing ‘Rouw ik wel goed?’ Donderdag 19 mei 2022, 19.00 uur Het Afscheidshuis, Proosdijstraat 12, s-Hertogenbosch

Meld je aan voor de lezing via: marjon@praktijkziz.nl

Marjon Huijbregts – de Koning | marjon@praktijkziz.nl Vonkenwaard 7, Den Bosch | 06-24789689 www.praktijkziz.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).