bruisende zaken

Voor een perfecte coupe!

Voor een perfecte coupe!

01-05-2022

Door het volgen van workshops en trainingen zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends. Ook voor specialistische technieken zoals bijvoorbeeld het knippen van krullen kunt u bij ons terecht.

In de salon werken wij met de producten van Finnley’s. Deze producten zijn enkel in de salon te koop en niet online te bestellen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om u, aan de hand van uw haartype, wensen en de producteigenschappen, goed te adviseren over welk product bij u past. Superieure resultaten in weinig tijd.

Burgemeesters Godschalxstraat 54, Den Bosch 06-48328331 | info@bysama.nl www.bysama.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).