bruisende zaken

EEN GLIMLACH  OP MAAT

EEN GLIMLACH OP MAAT

01-05-2022

Een comfortabele gebitsprothese die prachtig oogt is vaak niet de werkelijkheid. Toch is een mooi en goed passend kunstgebit mogelijk. Problemen met een gebitsprothese kunnen vele oorzaken hebben. Mist u enkele tanden of kiezen? Bent u ontevreden over uw huidige voorziening?

Kunt u slecht kauwen, spreken of bent u simpelweg toe aan een nieuwe gebitsprothese omdat deze verouderd of versleten is? Dan is onze praktijk het juiste adres om uw problemen te verhelpen. Een volledig gebitsprothese wordt persoonlijk voor u vervaardigd en vervangt hiermee uw eigen tanden en kiezen. Wij werken met moderne en beproefde methodieken waardoor de gebitsprothese perfect past en biedt u de glimlach op maat die wij u beloven. Een volledige gebitsprothese laten maken? Implantaten hoeven niet altijd de oplossing te zijn. In veel gevallen is het mogelijk een normaal, uitneembaar kunstgebit te vervaardigen dat u het comfort biedt wat u voor ogen heeft.

Heeft u vragen over de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gratis advies op afspraak

Beatrixstraat 1A, Rosmalen 073 - 850 49 11 www.tpphuijsmans.nl info@tpphuijsmans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).