bruisende zaken

    Online typecursus voor kinderen

Online typecursus voor kinderen

01-06-2022

Wil je een online typecursus voor kinderen volgen? Bij Type-Uniek is dit mogelijk “met” of “zonder” begeleiding van typedocente Angelique.

Uw kind doorloopt het online programma van TypeWorld zelfstandig. Je krijgt hierbij instructies van onze virtuele typedocente Monique. De licentie van het programma is 1 jaar geldig en u kunt zelf bepalen wanneer er gestart wordt met de typecursus. Indien u kiest voor de online typecursus met begeleiding zal typedocente Angelique van Type-Uniek uw zoon of dochter voor gedurende 25 weken op afstand begeleiden.

"De typevaardigheid zagen we snel terug bij andere schoolvakken. Het is een investering die direct winst oplevert."

Coupletweg 46 Rosmalen | 06-30789989 info@type-uniek.nl | www.type-uniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).