column

Ga goed voorbereid op reis

Ga goed voorbereid op reis

01-08-2022

Steeds meer landen binnen en buiten Europa hebben gelukkig hun inreisbeperkingen inmiddels versoepeld of zelfs helemaal laten vervallen. Hierdoor wordt reizen weer wat minder gecompliceerd en is er weer meer mogelijk. Toch is het nog steeds belangrijk om de reisadviezen (www.wijsopreis.nl) in de gaten te houden en goed voorbereid op reis te gaan.

Ga je op vliegvakantie? Houd dan ook goed alle informatie van de luchthaven van vertrek in de gaten. Zorg dat je ruim voor vertrek aanwezig bent, maar ook weer niet te vroeg. Check waar mogelijk thuis alvast in, zodat je op de luchthaven alleen je ruimbagage af hoeft te geven bij de bagage drop off en direct aan kunt sluiten in de (helaas vaak extreem lange) rij voor de douane.

Ga je dit jaar op autovakantie? Check dan vooraf goed of je wegenvignetten nodig hebt, zowel voor je eindbestemming als voor de landen waar je doorheen rijdt. Deze vignetten kun je vaak tot vlak voor de grens kopen, maar het kan ook voordeliger zijn om deze vooraf online al te bestellen.

Waar je ook naartoe gaat, ga goed voorbereid op reis en maak mooie, nieuwe herinneringen!

Ester van den Bogaert houdt van reizen en heeft al verschillende functies binnen de reisbranche bekleed, onder andere bij een touroperator en een luchtvaartmaatschappij. Sinds enkele jaren is ze actief als persoonlijk reisadviseur en helpt ze mensen om hun droomreis werkelijkheid te laten worden.

Voordelen van via mij boeken: • Je krijgt snel antwoord • Je hebt één vast aanspreekpunt • Persoonlijke service • Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR/SGR/ Calamiteitenfonds

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op en ik help je graag bij het vinden van je droomreis.

Ester van den Bogaert 06-13302640 ester.vandenbogaert@personaltouchtravel.nl www.personaltouchtravel.nl/ester-van-den-bogaert

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).