bruisende zaken

Fit in dertig minuten

Fit in dertig minuten

01-09-2022

Bewegen is goed voor iedereen! Maar in een reguliere sportschool voelt niet elke vrouw zich even goed op haar gemak. Gelukkig is er een alternatief: hart for her, een ‘bewegingscentrum’ dat zich puur richt op vrouwen. “Bij ons train je op laagdrempelige wijze en dat in slechts dertig minuten per keer”, aldus Mieke van Boxtel, eigenaresse van hart for her in Rosmalen.

Na het afronden van haar opleiding tot bewegingsdeskundige zocht Mieke naar een mooie uitdaging voor zichzelf. “Ik droomde altijd al van een eigen onderneming, maar wilde wel iets doen met een specifiek doel.” Mieke kwam vervolgens in aanraking met hart for her. Dat concept sprak haar zo aan dat ze afgelopen februari de deuren opende van haar eigen vestiging. “Het concept is niet te vergelijken met een reguliere sportschool. Bij ons werk je weliswaar aan dezelfde doelen, maar dan op een totaal andere manier.”

Trainen op jouw niveau

Bij hart for her doorloop je in slechts dertig minuten een compleet circuit bestaande uit zestien oefeningen. “Het is dus een intervaltraining waarbij je telkens doorschuift naar de volgende oefening.

Je stapt in op het tijdstip dat jou het beste uitkomt en traint op je eigen niveau.” Uniek aan de trainingsmethode van hart for her is bovendien dat er gebruik wordt gemaakt van hydraulische apparatuur, waardoor jouw tempo de zwaarte van jouw training bepaalt.

“In principe kan elke vrouw – jong en oud – daardoor bij ons trainen, uiteraard altijd onder professionele begeleiding om, waar nodig, wat bij te sturen en je training zo effectief mogelijk te maken. Wat je doel ook is, of je nu komt om af te vallen of je conditie te verbeteren, spierkracht op te bouwen of gewoon in beweging te blijven, bij ons werkt iedereen op laagdrempelige wijze aan haar eigen persoonlijke doel. En dat in slechts dertig minuten per keer; het klinkt misschien als weinig, maar neem van mij aan… het werkt echt!”

Hoogstraat 2T, Rosmalen | 06-19652972 | Eigenaresse: Mieke van Boxtel | www.hartforher.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).