column

VAN EIGEN TANDEN  NAAR KUNSTGEBIT

VAN EIGEN TANDEN NAAR KUNSTGEBIT

01-09-2022

Wie toe is aan een gebitsprothese, wil daarvan natuurlijk geen problemen ondervinden. Daarom is het volgens tandprotheticus Ron Huijsmans ook van het grootste belang om deze prothese aan te laten meten en te laten vervaardigen door een echte vakspecialist. “Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goed passende en comfortabele oplossing die u weer laat glimlachen.”

Gratis advies op afspraak

Het verliezen van tanden en kiezen is een vervelende ervaring. Gelukkig is tandeloos zijn niet meer nodig. Een noodprothese, ook wel immediaatprothese genoemd, is een ‘tijdelijk kunstgebit’ wat u zes maanden draagt, direct na het trekken van tanden en kiezen. Deze methodiek zorgt ervoor dat u niet zonder tanden voor de dag hoeft te komen en dat u direct weer kunt eten en praten.

De noodprothese wordt aan-gemeten en vervaardigd voordat uw tanden en kiezen worden verwijderd. Uw prothese is dus gereed zodat wij deze direct, na extractie (trekken) van uw tanden en kiezen, kunnen plaatsen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Als expert in gebitsprotheses, kunstgebitten help ik u graag. Iedereen is welkom en ik voorzie u graag van persoonlijk advies. U heeft hiervoor geen door-verwijzing nodig. Mocht u niet mobiel genoeg zijn om onze praktijk te bezoeken? Wij bieden ook zorg aan huis.

Beatrixstraat 1A, Rosmalen 073 - 850 49 11 www.tpphuijsmans.nl info@tpphuijsmans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).