Column Kitty Wolf

U moet er helaas mee leren leven

U moet er helaas mee leren leven

01-09-2022

Klinkt het u bekend in de oren? Helaas komen steeds meer cliënten in mijn praktijk, na vele jaren dokteren, met de diagnose prikkelbare darm (PDS) of spastische darm. “U moet er helaas mee leren leven”, of “Eet voldoende vezels en afwisselend, dan komt het wel goed.” Of wanneer een cliënt één keer per twee weken naar de wc kan: “Neemt u elke dag een zakje Movicolon, dan gaat het vast wel beter.” En als dat niet het geval is, krijg je te horen dat het tussen de oren zit. En dat kan kloppen!

Het zijn schrijnende verhalen. Deze klachten zijn namelijk zo makkelijk op te lossen, te verhelpen en te voorkomen, zodat de kwaliteit van leven weer terugkomt.

Het verslakken van ons spijsverterings-systeem is een grote oorzaak van deze klachten.

En een nog grotere oorzaak zijn onze emoties die ervoor kunnen zorgen dat het systeem verslakt. Omdat je ‘iets vasthoudt’. De darm is jouw tweede brein. Of misschien wel het eerste brein! Dat mogen de wetenschappers uitzoeken. Wat ik wel weet na achttien jaar ervaring en meer dan vijftienduizend behandelingen te hebben gegeven, is dat de darm ons emotionele brein is.

Daarin liggen onze oude emoties opge-slagen. Onze oude shit. Letterlijk en figuurlijk. Dit dragen wij, tussen de drie en zeventien kilo ballast, dagelijks met ons mee. Met de meest uiteenlopende klachten.

Stoelgangproblemen zijn er één van. Wat dacht je van menstruatieklachten, lusteloos voelen, huidklachten, hoofdpijnen, emotioneel zijn, vermoeid zijn en ook spierverzwakking, rugklachten en nek- klachten. Zelfs hooikoorts heeft haar roots in de darmen.

Zeventig procent van alle aandoeningen heeft een oorzaak die in de darmen ligt.

De eerste stap naar herstel is REINIGEN. Op welke manier dan ook. Voedingspatroon veranderen, detoxen, suiker laten staan, intermitted fasting, sportvasten. Er zijn legio manieren voor herstel. Echter... wat je ook doet, laat het gepaard gaan met darmspoelingen.

Eerst de oude rommel eruit en van daaruit herstellen. Met het ondergaan van darmspoelingen ruim je zoveel meer op dan alleen je oude fysieke ontlasting. En na een goede kuur voel je je als herboren.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of boek je behandelingen in via www.coloninbalance.com.

Kitty Wolf is al 17,5 jaar darmexpert.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut is zij begonnen met haar eigen praktijk. Al 17,5 jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en Europa.

Sinds januari bied ik naast de darmspoelingen ook holistische energetische massage aan.

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).