bruisende zaken

Avontuurlijk en afwisselend Noord-AMERIKA!

Avontuurlijk en afwisselend Noord-AMERIKA!

01-10-2022

De Verenigde Staten blijven een onverminderd populaire bestemming, het hele jaar door. Of het nou gaat om een stedentrip, rondreis per auto of camper, georganiseerde groepsreis, treinreis of een combinatie met een cruise in het Caribisch gebied. Alles is mogelijk en je kunt veel variatie verwachten tijdens je reis.

Westkust De Westkust staat bij veel reizigers op hun wensenlijstje en dat is niet voor niks. Wissel indrukwekkende natuurgebieden als Yosemite, Grand Canyon, Yellowstone, Bryce Canyon en Zion Canyon af met bruisende steden en je hebt een prachtige en afwisselende rondreis.

Laat je meevoeren in de hysterie van Las Vegas, geniet van de heerlijke relaxte sfeer in San Francisco of kijk je ogen uit in Los Angeles als je Hollywood en Beverly Hills bezoekt.

(Noord-)Oostkust De grote steden aan de Oostkust zijn populair als stedentrip, denk aan Boston, New York en Washington, maar passen ook prima binnen een rondreis waarbij je de steden af kunt wisselen met natuurgebieden (onder andere Great Smokey Mountains, Acadia National Park, White Mountains National Forest en Cape Cod) en gezellige kustplaatsjes. In september en oktober zijn vooral routes in de Noordoostelijke Staten Massachusetts, Maine, Vermont en New Hampshire in trek, vanwege de Indian Summer.

Florida Florida is zowel in de zomer als winter een enorm populaire bestemming. Binnen deze staat kun je een hele afwisselende rondreis maken, maar ook van een heerlijke strandvakantie genieten (stranden aan de westkant van Florida of de Florida Keys) of de vele pretparken bezoeken. Vanuit Florida zijn ook meerdere mogelijkheden om een cruise langs verschillende Caribische Eilanden te maken.

Zuidelijke Staten De Zuidelijke Staten staan bekend om de muziekstijlen jazz, country en blues. Muzieksteden als Nashville, Memphis en New Orleans worden vaak gecombineerd in een rondreis, maar je kunt New Orleans bijvoorbeeld ook combineren met een rondreis door Texas of Florida. Het zuiden van de Verenigde Staten staat ook bekend om de koloniale steden met een veelbewogen geschiedenis. Een aantal plantages is nog te bezoeken.

Hawaii Midden in de Grote Oceaan, ten westen van de Verenigde Staten, ligt de paradijselijke staat Hawaii. Het bestaat uit meer dan honderd vulkanische eilandjes, waarvan er slechts acht bewoond zijn. Hawaii staat bekend om zijn prachtige stranden en als ideale surfbestemming, maar je kunt er ook een hele mooie, afwisselende rondreis maken, waarin je meerdere eilanden combineert (island hoppen).

Ester van den Bogaert houdt van reizen en heeft al verschillende functies binnen de reisbranche gehad, onder andere bij een touroperator en een luchtvaartmaatschappij. Sinds enkele jaren is ze actief als persoonlijk reisadviseur en helpt ze mensen om hun droomreis werkelijkheid te laten worden.

Voordelen van via mij boeken: • Je krijgt snel antwoord • Je hebt één vast aanspreekpunt • Persoonlijke service • Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR/SGR/ Calamiteitenfonds

Eigenaar: Anita van Londen | Jafemy Hairstudio | Markerkant 1201-14 , Almere | 06-27243209 | www.jafemyhairstudio.nl Ester van den Bogaert 06-13302640 ester.vandenbogaert@personaltouchtravel.nl www.personaltouchtravel.nl/ester-van-den-bogaert

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).