column

Hoofdpijn? Slaapproblemen?

Hoofdpijn? Slaapproblemen?

01-10-2022

Slaapproblemen, zo herkenbaar. Nachten liggen woelen, de volgende morgen zo moe. Hoofdpijn. Net alsof er een band om je hoofd heen zit. Of zo’n stekende pijn aan één kant van je hoofd. Valt daar nu echt niets aan te doen?

Slaapproblemen

En dan is het weer zover. Lig je op tijd in bed en wil je lekker gaan slapen, lukt het niet. Net als gisteren en eergisteren. Maar het moet. Morgen moet je immers weer op tijd opstaan. Schaapjes tellen helpt niet en die beker warme melk evenmin. Heen en weer geslingerd tussen allerlei gevoelens. Niets lijkt te helpen. Wat nu?

Hoofdpijn

Die hoofdpijn komt regelmatig terug en je hebt er al van alles aan gedaan. Dan maar weer een pilletje. Je moet immers nog het nodige doen vandaag. Heel vervelend. Je zou er graag vanaf willen komen.

Voetreflex- en massage therapie

Beide vormen van therapie helpen om je weer in balans te krijgen. Met deze behandelvormen kunnen we helpen om deze klachten aan te pakken. Dit kan door de meridianen te masseren die verbonden zijn met deze klachten en door rust in jouw systeem te brengen. Voedings- en bewegingsadviezen en andere tips maken eveneens onderdeel uit van onze behandelingen. Samen pakken we jouw klacht aan.

Wij nemen graag ruim de tijd voor jou, iedere behandeling opnieuw. Een persoonlijk gesprek, een kopje thee. Het hoort bij de rust en kwaliteit die wij uitstralen. Voel je welkom!

Ook voor diverse andere klachten zoals darmklachten, hormoonproblemen en rugpijn.

Kloosterlaan 34 ‘s-Hertogenbosch 06-57276825 info@schild-pad.nl www.schild-pad.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).