Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Met voetreflex werken aan een betere vitaliteit!

Met voetreflex werken aan een betere vitaliteit!

01-02-2023

Voetreflex is een effectieve en bewezen behandelmethode voor diverse klachten. Darmklachten, vrouwenklachten, hoofdpijn, pijn in de gewrichten en slaapproblemen zijn slechts enkele voorbeelden die effectief met voetreflex kunnen worden behandeld. Daarnaast vermindert voetreflex massage het stressniveau in jouw lichaam en geeft het een boost aan jouw immuunsysteem.

De Schild-Pad brengt rust in jouw leven

In onze praktijk passen we de Chinese en Westerse voetreflex massage toe. Juist de combinatie van deze twee technieken zorgt voor een optimale massage en een brede toepasbaarheid.

Ervaar wat voetreflex massage voor jou kan betekenen. Kom eens langs en voel de kracht van onze praktijk: Wij behandelen vanuit rust, tijd en aandacht voor jou. Er is voldoende tijd voor het gesprek over jouw klachten en mogelijke oorzaken en de voortgang.

Wij nemen na het intakegesprek ruim de tijd om tot een gedegen behandelplan te komen en passen dat aan als dat nodig is.

Wij maken gebruiken van hoogwaardige natuurlijke oliën, die we hebben geselecteerd op hun gerichte werking.

De behandelingen worden meestal deels vergoed als je aanvullend bent verzekerd.

De Schild-Pad brengt rust in jouw levenOok voor diverse andere klachten zoals vrouwen-klachten, hoofdpijn, slaapproblemen en meer.Aanbieding: Als je voor 28 februari 2023 een afspraak bij ons boekt, dan is de tweede behandeling voor de halve prijs.

Kloosterlaan 34 ‘s-Hertogenbosch 06-57276825 info@schild-pad.nl www.schild-pad.nl Kloosterlaan 34 ‘s-Hertogenbosch 06-57276825 info@schild-pad.nl www.schild-pad.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10871 - Glow Hair Studio