bruisende zaken

Huidverbetering   en huidverjonging staan centraal

Huidverbetering en huidverjonging staan centraal

01-03-2023

Purity is uitgegroeid tot een beautyinstituut met een grote vaste klantenkring. “Slechts een deel van onze klanten komt uit Kerkdriel, de rest uit de wijde omgeving. Heel veel mensen vinden ons dankzij mond-tot-mondreclame.” Het team bestaat uit drie enthousiaste dames (Imke, Dion en Ilse) die net zo gedreven zijn als eigenaresse Judith zelf.

‘Ik ben altijd op zoek naar de beste producten en behandelingen’

Judith zit inmiddels al achttien jaar in het vak. “Het is mijn passie. Niet alleen het beauty gebeuren vind ik leuk, maar ook het ondernemen. Ik ben voortdurend op zoek naar de beste producten en behandelingen. Ik ben wel kritisch. Ik kijk wat kan, wat bij Purity past én wat mijn klanten willen. Huidverbetering en huidverjonging zijn onze corebusiness en dat moet vooral zo blijven. Mannen en vrouwen komen hier omdat ze echt het beste willen voor hun huid.”

Een goede basis

In mijn visie moet je eerst zorgen dat de huid in de basis goed gezond is. Dat bereik je door deze te behandelen met de juiste producten, specifiek afgestemd op jouw huid. Niet alleen hier, maar ook thuis. Alleen op die manier behaal je maximaal resultaat. Als je dan ziet wat je na een aantal maanden samen hebt bereikt, dan word ik daar heel blij van.” Eén keer per kwartaal komt een cosmetisch arts langs voor botox en fillers. “Desgewenst kun je hier de puntjes op de i laten zetten.”

Een greep uit de mogelijkheden

“Ik ben zelf fan van het merk pH formula, deze lijn maakt de huid echt gezond, sterker en pakt problemen in de huid aan. Nieuw is de productlijn van MeLine die specifiek gericht is op de behandeling van alle mogelijke pigmentvlekken. Innovatief zijn de producten van Forlle’d. Deze pionier in nanotechnologie heeft een techniek ontwikkeld waarmee hyaluronzuur moleculen zo klein zijn gemaakt dat ze ongekend diep door kunnen dringen in de huid. Sinds kort hebben we bovendien de Fourtec in huis, een apparaat dat vier verschillende technologieën combineert. Dit geeft de huid een flinke boost, verjongt en verstevigt.” Ook voor definitief ontharen kun je bij Purity Beautyinstituut terecht. “Daarbij maken we gebruik van de Soprano Ice Laser waarmee we ieder lichaamsdeel snel en veilig kunnen ontharen.” Hand- en voetverzorging met OPI behoort eveneens tot de mogelijkheden en één keer per maand komt een permanente make-up specialist langs.

Een totaalbeleving

“We zetten ons natuurlijk honderd procent in voor het creëren van een stralende en gezonde huid, maar uiteindelijk gaat het om de totaalbeleving. Een kopje koffie, persoonlijk contact, een eerlijk advies... het hoort er allemaal bij. Als mensen hier ontspannen en gelukkig de deur uitlopen, hebben wij het goed gedaan.”

‘Ik ben altijd op zoek naar de beste producten en behandelingen’Purity is zes dagen in de week geopend: van ma t/m za. Gratis parkeren voor de deur. Dankzij de ligging is er volop privacy.

Ambachtstraat 1, Kerkdriel | 0418-635190 | info@purity.nu | www.purity.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).