column

samen vakantie plannen ideaal met een goede REISADVISEUR

samen vakantie plannen ideaal met een goede REISADVISEUR

01-04-2023

Regelmatig hoor ik om mij heen de opmerking: ‘een reisagent heb je toch helemaal niet nodig, want online kun je alles gemakkelijk zelf boeken.’ Dat klopt. Het aanbod online is enorm, maar toch kunnen er ook nadelen zitten aan zelf online zoeken en boeken.

GEEN EXTRA KOSTEN, WEL MEER SERVICE!

Het aanbod is zo groot dat je vaak uren of zelfs dagen aan het zoeken bent voordat je een leuke reis gezien hebt die aan je wensen voldoet. Tijd die je ook anders had kunnen besteden. Daarnaast moet je er goed op letten dat de organisatie waarbij je wilt gaan boeken een betrouwbare partij is. Het aanbod online wordt steeds groter, maar helaas hebben niet alle aanbieders het beste met hun klanten voor.

En juist daarom kan een reisadviseur de ideale oplossing zijn!

Ik neem je het zoekwerk uit handen en stuur je een reisvoorstel waarin alleen opties staan die aan jouw wensen voldoen. Of het nou een vakantie in eigen land, city trip, pakketreis, cruise of een zelf samengestelde (rond)reis is, ik regel alles van A tot Z voor je bij betrouwbare aanbieders waar wij mee samenwerken. Het enige dat je na boeking zelf nog hoeft te doen is genieten van het feit dat je op vakantie gaat, je koffer inpakken en vooral veel mooie herinneringen maken.

Ester van den Bogaert houdt van reizen en heeft al verschillende functies binnen de reisbranche bekleed, onder andere bij een touroperator en een luchtvaartmaatschappij. Sinds enkele jaren is ze actief als persoonlijk reisadviseur en helpt ze mensen om hun droomreis werkelijkheid te laten worden.

Voordelen van via mij boeken: • je krijgt snel antwoord • je hebt één vast aanspreekpunt • persoonlijke service • Personal Touch Travel is aan- gesloten bij ANVR / SGR / Calamitei tenfonds

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op en ik help je graag bij het vinden van je droomreis.

Ester van den Bogaert 06-13302640 ester.vandenbogaert@personaltouchtravel.nl www.personaltouchtravel.nl/ester-van-den-bogaert

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).