Column

Wat is de geschiedenis  van Colon in Balance?

Wat is de geschiedenis van Colon in Balance?

01-05-2023

Toen Patty Brard op televisie kwam met haar detoxweek in Ibiza, september 2004, was ik net 2 maanden begonnen met mijn eigen praktijk. Toen was ik nog heel erg gedreven en rechtvaardigheid is een belangrijke waarde voor mij.

Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen kun je me telefonisch bereiken of een afspraak inplannen via mijn website coloninbalance.com

Array

Kitty Wolf is al bijna 20 jaar darmexpert.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut is zij begonnen met haar eigen praktijk. Al bijna 20 jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten in Nederland en Europa op.

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).