Column

Wegens succes verlengd! ... In 5 weken “Terug in balans”

Wegens succes verlengd! ... In 5 weken “Terug in balans”

01-05-2023

De zomer komt eraan! Dus haal die leuke korte jurkjes maar weer tevoorschijn! Misschien wil je nog wat kilo’s van de afgelopen winter vaarwel zeggen of terug in balans na alle paaseitjes en brunches van afgelopen maand? Misschien wil je meer inzicht krijgen in je voedingspatroon en heb je daarbij extra ondersteuning nodig. Dan is Terug in Balans echt iets voor jou!

Terug in Balans Plan houdt in: ✔ 1x Intakegesprek (+/-90min.) ✔ 5x voedingsconsulten (+/-45min.) ✔ 5x weekschema’s (weekmenu’s ) ✔ 5x wegen ✔ 5x meten ✔ 2x extra weegmomenten natraject (op gewicht blijven) ✔ 24/7 coaching ✔ Recepten op maat Dit allemaal voor maar € 179,95 Opgeven: t/m 31 mei 2023 Startdata : Mei 2023 Lukt het maar niet om de knop om te zetten en heb je een steuntje in de rug nodig? Liefs, Vanda

Heb je ineens de behoefte om het helemaal anders te gaan doen? Bewuster, gezonder en actiever door het leven gaan? Misschien zijn er wat extra kilo’s blijven plakken na de wintermaanden of misschien wil je wel meer inzicht krijgen op je voedingspatroon en heb je een extra steuntje in de rug nodig…

Kerkstraat 3/3A, Nuland 06-21982379 www.gewoonvanda.nl Facebook: gewoonvanda

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).