Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Heel je hart...

Heel je hart...

01-05-2023

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met verlies, zoals het overlijden van een dierbare of een scheiding. Een groot verlies kan aangrijpend zijn. Je wordt geconfron-teerd met allerlei gedachten en gevoelens. Afscheid nemen van wat je hebt verloren en je leven oppakken kan een enorme opgave zijn. Sommige mensen ervaren een leven ‘voor’ en ‘na’ het verlies.

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend

Met het Kintsugi Hartritueel geef je aandacht aan verliezen en gebeurtenissen die je hebben geraakt. Het keramieken hart staat symbool voor je eigen hart. Je gaat je ermee verbinden en daarna breken op een manier die bij jou past. Vervolgens sta je stil bij de scherven, door ze te benoemen en te omarmen. Wanneer je er klaar voor bent, lijm je de scherven met goudlijm. Op deze manier verweef je je verliezen op een bijzondere manier in je leven en heel je je hart. De littekens mogen gezien worden en horen bij jou.

Wil je ook het Kintsugi Hartritueel ervaren? Neem dan (gratis en vrijblijvend) contact met me op: marjon@praktijkziz.nl / 06 24 789 689.

Voor meer info, zie: www.praktijkziz.nl/workshops

Marjon Huijbregts – de Koning | marjon@praktijkziz.nl Vonkenwaard 7, Den Bosch | 06-24789689 www.praktijkziz.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).