Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Darmklachten verminderen met voetreflex

Darmklachten verminderen met voetreflex

01-06-2023

Goed voor je darmen zorgen is belangrijk. Een goede darmflora heeft een positief effect op jouw gezondheid. Voeding en beweging dragen daaraan bij. Toch komen darmklachten regelmatig voor. Je kunt er behoorlijke last van hebben. Soms zelfs zo erg dat het je leven voor een groot deel kan gaan beheersen. Met voetreflex therapie kunnen wij hierin veel betekenen en verlichting bieden.

De Schild-Pad brengt rust in jouw leven

Fysieke én mentale gezondheid

Het wordt nogal eens onderschat hoe essentieel een goede werking van de darmen is voor je algehele gezondheid, specifiek je weerstand. Gezonde darmen zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen, waardoor je lichaam wordt beschermd tegen allerlei schadelijke bacteriën.

Omdat je darmen in verbinding staan met de hersenen, is een goede werking hiervan tevens van invloed op je mentale welzijn. De darmen worden om die reden ook wel de buikhersenen genoemd. Zowel positieve als negatieve emoties hebben daarmee effect op onze spijsvertering en onze stoelgang én andersom. Als de darmen niet goed functioneren, kan dit stress en depressieve gevoelens veroorzaken, of je zit simpelweg niet goed in je vel.

Voetreflexologie biedt verlichting

Voetreflexologie gaat er vanuit dat elk orgaan in feite wordt gereflecteerd in je voeten.Tijdens een behandeling masseren we de reflexgebieden en meridianen die in verbinding staan met je darmen. Daardoor worden deze op een positieve wijze gestimuleerd.

Onderneem actie!

Blijf niet te lang rondlopen met darmklachten, want een slechte darmfunctie kan ook allerlei andere klachten veroorzaken, zoals rugpijn, buikpijn en hormoondisbalans. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Ook voor diverse andere klachten zoals vrouwen-klachten, hoofdpijn, slaapproblemen en meer.

Kloosterlaan 34 ‘s-Hertogenbosch 06-57276825 info@schild-pad.nl www.schild-pad.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).