Opvallen? Adverteer in Bruist

Bruisende zaken

De Brabantse Boekhouder is er voor jou!

De Brabantse Boekhouder is er voor jou!

01-06-2023

Ben je op zoek naar een persoonlijke, betrokken boekhouder die ook kleine ondernemingen de aandacht geeft die ze verdienen? Dan ben je bij de Brabantse Boekhouder aan het juiste adres. “Kleine zelfstandigen vormen vaak ten onrechte het ondergeschoven kindje bij grotere administratiekantoren”, vertelt Marisca van Gent, een geboren en getogen Bosschenaar. “Werk en privé zijn bij deze doelgroep enorm met elkaar verweven, daar moet je oog voor hebben.”

Marisca begon ooit alleen, maar inmiddels heeft ze een klein team om zich heen verzameld. “Daarnaast werk ik samen met specialisten uit diverse disciplines, waaronder hypotheekadviseurs, accountantskantoren en verzekeraars, zodat we indien nodig de juiste expertise kunnen inschakelen.”

Gemak dient de mens

Van de aangifte omzet- en inkomstenbelasting tot de salaris-administratie en het opstellen van jaarrekeningen, de Brabantse Boekhouder kan het allemaal uit handen nemen. “Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we eerst of de klik er is. Vervolgens maken we duidelijke afspraken over wat ik voor je ga doen. De meeste mensen kiezen ervoor alles uit te besteden in de vorm van een abonnement, zodat ze zich kunnen richten op datgene waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen. We maken gebruik van een modern boekhoudprogramma, dat werkt super makkelijk, zowel voor jou als voor mij.”

Samen sta je sterker

Iedereen is hier welkom, ik probeer de drempel zo laag mogelijk te houden. Als persoon ben ik eerlijk en direct, ik zeg graag waar het op staat. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om je bewust te maken van wat er allemaal komt kijken bij het ondernemerschap. Natuurlijk versta ik mijn vak, maar mijn meerwaarde ligt in de coachende rol die ik kan vervullen voor jou als ondernemer. Daarvoor is het belangrijk de mens achter de onderneming goed te leren kennen. Het is een uitdaging om met je mee te denken over hoe je de doelen die je jezelf hebt gesteld daadwerkelijk kunt realiseren. Daar ligt mijn drive!”

De Vutter 9a, ’s-Hertogenbosch | 06-52673345 | info@debrabantseboekhouder.nl | www.debrabantseboekhouder.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).