Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Ik verzin het niet!  17 kilo poep in je darm!

Ik verzin het niet! 17 kilo poep in je darm!

01-07-2023

Om Philippe Geubels kan ik enorm lachen. ‘Ik verzin het niet’. Hoe hij het zegt, fantastisch. Nu kijken mensen mij vaak raar aan wanneer ik uitleg dat de darm wel drie tot zeventien kilo ontlasting met zich mee kan dragen. Ik verzin het niet!

Je lichaam is een geweldig staaltje werk. Zij zit ingenieus in elkaar. Nu wordt het door allerlei factoren belast. Zowel fysiek van binnen en van buiten uit, als ook emotioneel en psychisch. Denk aan eten, drinken, milieufactoren en zeker
- misschien wel het belangrijkste
- onze gedachtes en emoties.

Door die belasting raakt je darm verstoord en door een verminderde darmwerking ontstaan er na een aantal jaren allemaal darm- en darm gerelateerde problemen:
• Obstipatie
• PDS, prikkelbaar darm syndroom
• Opgeblazen buik, winderigheid, boeren laten
• Hormonale klachten zoals bijvoorbeeld migraine
• Huidklachten, eczeem, psoriasis, acné
• Slaapproblemen, concentratieproblemen, vermoeidheid.

En zo kan ik nog heel veel meer klachten opschrijven. Gezondheid komt van binnenuit! Heb je een van bovenstaande klachten of klachten die hierboven niet vermeld staan? Resoneert mijn verhaal? Dan is mijn advies aan jou: wacht niet langer en laat je lichaam van binnenuit weer stralen en voel je emotioneel ontlast.

Warme groet, Kitty Jouw schoonheidsspecialiste van je darm

Zandstraat 13, Nuland - 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).