Column

Op zoek naar  een betaalbare boekhouder

Op zoek naar een betaalbare boekhouder

01-07-2023

Marisca van Gent is boekhouder. En niet zomaar een. Nee, Marisca verzorgt als De Brabantse Boekhouder met veel plezier de financiële administratie van vele - veelal kleinere - ondernemers. Naast het werk dat ze verricht voor zzp’ers, eenmanszaken en vof-eigenaren, is Marisca ook particulieren van dienst.

Nuchter, eerlijk en directZoek je een boekhouder waar je op kan rekenen? Laten we even bellen!

Daarbij richt ze zich, zoals de bedrijfsnaam al impliceert, voornamelijk op klanten uit Brabant. Maar in principe zou De Brabantse Boekhouder ook landelijk kunnen opereren, omdat het contact met klanten door het gebruik van speciale software voornamelijk via internet verloopt, zonder daarbij het persoonlijke contact uit het oog te verliezen.

Marisca heeft een duidelijke verklaring waarom kleinere ondernemers zich zo bij haar bedrijf thuis voelen: “Zij voelen zich vaak niet serieus genomen door grotere administratiekantoren. Dat is wat De Brabantse Boekhouder anders maakt. Klanten kunnen mij altijd bereiken en waarderen het persoonlijke contact, de laagdrempelige manier van werken en de gunstige tarieven.” Ik neem de boekhouding graag uit handen zodat de ondernemer kan doen wat hij of zij het liefste doet: ondernemen!

De ondernemer ontzorgen, die uitdaging neem ik graag met beide handen aan.

Met als doel de kostbare ondernemerstijd vrij te maken door de administratieve en fiscale taken (deels) over te nemen.

Kan je wel wat hulp of advies gebruiken? Laten we even bellen: 06-52673345

Marisca van GentMarisca van Gent

Vutter 9a Den Bosch | 06-52673345 info@debrabantseboekhouder.nl www.debrabantseboekhouder.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).