column

Het lekkerste ijs, patisserie en chocolade in de wijde omtrek

Het lekkerste ijs, patisserie en chocolade in de wijde omtrek

01-08-2023

Mijn naam is Frenk Langenhuijsen, 24 jaar, en sinds ik het me kan herinneren ben ik bezig met patisserie. Ik heb de opleiding patisserie gevolgd. Na het afronden van de opleiding heb ik bij verschillende bedrijven kennis en ervaring opgedaan. In 2020 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf: Doux Patisserie

Ambachtelijk ijs

Doux-Patisserie is begonnen met het bereiden van ambachtelijk gedraaid ijs. Bereid met de lekkerste boerenmelk en de allerbeste grondstoffen. Alles om een perfect ijsje te creëren. Onze ijssalon zit op Koesteeg 2 in het buitengebied van het mooie Berlicum. Wij grenzen aan diverse fietsroutes en vormen dus een ideale tussenstop op een zonnige dag!

(Feest)taarten op maat

Wij maken voor iedere gelegenheid een toepasselijke taart. Of het nu gaat om een (kinder)verjaardag of om een bruiloft, wij zorgen altijd voor een bijpassende taart. Neem contact met ons op over de prijzen en mogelijkheden, dan bespreken we samen de wensen.

Maatwerk voor de horeca

Ook leveren wij aan zakelijke klanten. We leveren aan verschillende horecazaken diverse producten. Van bonbons tot macarons voor bij de koffie en van gebak tot een compleet dessert op bord voor op de menukaart. Dit gebeurt in overleg met de klant zodat alles naar wens is.

Koesteeg 2, Berlicum 0621969783 Facebook: Doux Patisserie IJs Chocolade Instagram: doux_patisserie_ijs_chocolade info@doux-patisserie.nl www.doux-patisserie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).