bruisende zaken

Een slaapkamer met jouw persoonlijke touch

Een slaapkamer met jouw persoonlijke touch

01-09-2023

‘’s Nachts heb ik toch mijn ogen dicht.’ Dat horen we bij Magneet Interieurs vaak als we met onze klanten praten over bedden. Maar ieder mens is anders. Waarop je ’s nachts slaapt - en ook waaronder je slaapt - bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je nachtrust.

Helemaal naar je eigen smaak en idee ingericht

Stel dat je niet zomaar een slaapkamer wilt, maar één die helemaal naar je eigen smaak en idee is ingericht. Met de kast- en slaapkamerprogramma’s van de Duitse fabrikant Nolte Möbel kun je dan alle kanten op. Ze draaien hun hand niet om voor individueel maatwerk om jouw creatieve ideeën te realiseren. Nolte levert functioneel en modern design van onberispelijke kwaliteit, dat zich gemakkelijk laat inpassen in verschillende woonstijlen. Zo krijgt jouw slaapkamer de perfecte persoonlijke touch.

Magneet Interieurs neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur! Ben je toe aan een ander interieur? Magneet Interieurs is jouw specialist op het gebied van wonen, slapen, vloeren en raamdecoratie.

Maak nu een afspraak en ervaar het comfort en de kwaliteit zelf

www.magneetinterieurs.nl | Grotestraat 331 Waalwijk | 0416 - 33 30 17

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).