Column

80% van de bevolking heeft darmklachten!

80% van de bevolking heeft darmklachten!

01-10-2023

Ben jij één van de vele Nederlanders met darmklachten? Uit een recentelijk onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlandse bevolking darmklachten heeft. Bijna iedereen heeft (of kent iemand met) PDS, spastische darm, obstipatie, diarree en vaak hebben we geen gepaste oplossing. “Je moet er mee leren leven.”

coloninbalance.com

Je lichaam is een geweldig staaltje werk. Zij zit ingenieus in elkaar. Nu wordt het door allerlei factoren belast. Zowel fysiek van binnen en van buiten uit, als ook emotioneel en psychisch. Denk aan eten, drinken, milieufactoren en zeker
- misschien wel het belangrijkste
- onze gedachtes en emoties.

Door die belasting raakt je darm verstoord en door een verminderde darmwerking ontstaan er na een aantal jaren allemaal darm- en darm gerelateerde problemen:
• Obstipatie
• PDS, prikkelbaar darm syndroom
• Opgeblazen buik, winderigheid, boeren laten
• Hormonale klachten zoals bijvoorbeeld migraine
• Huidklachten, eczeem, psoriasis, acné
• Slaapproblemen, concentratieproblemen, vermoeidheid.

En zo kan ik nog heel veel meer klachten opschrijven. Gezondheid komt van binnenuit! Heb je een van bovenstaande klachten of klachten die hierboven niet vermeld staan? Resoneert mijn verhaal? Dan is mijn advies aan jou: wacht niet langer en laat je lichaam van binnenuit weer stralen en voel je emotioneel ontlast.

Warme groet, Kitty Jouw schoonheidsspecialiste van je darm

Kitty Wolf is al bijna 20 jaar darmexpert.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut is zij begonnen met haar eigen praktijk.

Zandstraat 13, Nuland - 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).