bruisende zaken

Keukencentrum Berkers Den Bosch Nu twee keer zo groot!

Keukencentrum Berkers Den Bosch Nu twee keer zo groot!

01-11-2023

Ze waren al hét adres voor kwaliteit, goed en eerlijk advies en een keuken die geheel voldoet aan al je wensen, maar sinds ze onlangs hun showroom hebben uitgebreid, is het er alleen nog maar beter op geworden bij Keukencentrum Berkers in Den Bosch. “In tweeënhalf jaar tijd hebben we hier ontzettend veel bereikt”, vertelt eigenaar Edwin Bol. “Alles om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en in te spelen op hun wensen en behoeften.”

In de oude situatie stonden al heel wat keukens opgesteld, waardoor de klanten van Keukencentrum Berkers meteen bij binnenkomst belandden in een wereld vol ‘keukenbeleving’. “Inmiddels zijn we gegroeid van driehonderd vierkante meter naar zeshonderd vierkante meter, waardoor we onze klanten nog veel meer kunnen laten zien dan we al deden”, vertelt Edwin trots. “Bovendien gaf deze uitbreiding ons de mogelijkheid om een nieuw merk aan ons assortiment toe te voegen, LEICHT Keukens, waardoor ons aanbod op het gebied van exclusieve keukens alleen nog maar diverser is geworden. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare keuken of een duurdere variant, bij ons vind je gegarandeerd de keuken die je zoekt.” Edwin is met recht trots op wat ze met Keukencentrum Berkers hebben bereikt. “Onze kracht? Dat we zo- veel mogelijk bij onszelf blijven, eerlijk advies geven, beloftes altijd nakomen en een topservice leveren. Bovendien kunnen we onze klanten op het gebied van keukens van A tot Z ontzorgen. We verkopen namelijk niet alleen, maar adviseren en informeren, komen bij je op locatie om in te meten en kunnen de keuken ook voor je komen plaatsen en alle daarbij behorende werkzaamheden uitvoeren. We vertrekken pas als de klant tevreden is en als we al onze ‘troep’ hebben opgeruimd.” Wat je budget of smaak ook is, Keukencentrum Berkers in Den Bosch is dus waar je moet zijn. “Maak een afspraak of kom gewoon even binnenlopen en laat je inspireren!”

Edwin: ‘Maak een afspraak of kom gewoon even binnenlopen en laat je inspireren!’

Jagersheuvelstraat 2C, Den Bosch 073-3039010 Eigenaar: Edwin Bol www.keukencentrumberkers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).