Column

Time for New Beginnings@Gewoon Vanda!

Time for New Beginnings@Gewoon Vanda!

01-01-2024

Januari, frisse start! Ben je na alle feestdagen klaar met dat binnen zitten en wil je voorkomen dat je in een winterdipje terecht komt? Zijn er misschien wat kilo’s blijven plakken van al dat lekkers waarvan je afscheid wilt nemen? Of is 2024 misschien wel het jaar waarin je het ineens heel anders gaat doen en voor een nieuwe betere versie van jezelf gaat?

TOP! Dan heeft Gewoon Vanda een hele mooie Nieuwjaarsactie voor jou!

10 x Personal Training
• 10 x personal training outside (60 min per sessie)
• 1 x uitgebreid intakegesprek (meten, wegen en doelstelling)
• 1 x tussenmeting (na 5de sessie meting, weging en doelen bespreken)
• 1 x eindevaluatie gesprek, inclusief laatste meting
• Voedingstips en advies
• Trainen op een tijdstip dat voor jou uitkomt Dit allemaal voor maar € 299,99,- Opgeven kan de hele maand januari. Startdata: Maand Januari (data in overleg) Ben jij klaar voor om voor jezelf te gaan kiezen? Grijp dan je kans! Get out of your comfortzone and let’s do this together!

Geef je op via het contactformulier op mijn website: www.gewoonvanda.nl Je mag ook mailen naar: info@gewoonvanda.nl Of bel voor meer info: 06-21982379 VERMELD JE KORTINGSCODE: PersonalTraining2024

Kerkstraat 3/3A, Nuland 06-21982379 www.gewoonvanda.nl gewoonvanda

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).