column

Betoverend West-Canada

Betoverend West-Canada

01-02-2024

Eén van de mooiste bestemmingen waar ik ooit geweest ben, is voor mij nog steeds het westen van Canada. Blauwgroene meren, woeste watervallen, wilde dieren, de imposante berggebieden en het relaxte Vancouver. Tijdens een rondreis kom je het allemaal tegen!

Vancouver

Een ideale plek om een rondreis te beginnen is stad Vancouver. In de stad hangt een hele relaxte sfeer, waardoor je hier met gemak een aantal dagen kunt doorbrengen aan het begin of einde van de reis. Verken Stanley Park per fiets, bezoek Granville Island of slenter op je gemak door de leuke wijken die de stad kent.

Vancouver Island

Maak per ferry de oversteek naar Vancouver Island, dat bekendstaat om zijn afwisselende en prachtige natuur. Je vindt hier onder andere het Pacific Rim National Park met regenwoud, zandstranden en rotskusten. Ook voor excursies om walvissen en/of bruine beren te spotten is Vancouver Island een ideale locatie.

Rocky Mountains

Persoonlijk vond ik het Canadese deel van de Rocky Mountains het meest indrukwekkende deel van onze reis. De enorme bergen, schitterende meren en de natuur zijn zo overweldigend, dat je continu denkt: mooier kan het niet worden. En toch was dat steeds opnieuw wel weer het geval! Wil je meer weten over reizen in het westen van Canada? Ik help je graag met het uitstippelen en boeken van je droomreis.

Ester van den Bogaert houdt van reizen en heeft al verschillende functies binnen de reisbranche bekleed, onder andere bij een touroperator en een luchtvaartmaatschappij. Sinds enkele jaren is ze actief als persoonlijk reisadviseur en helpt ze mensen om hun droomreis werkelijkheid te laten worden.

Voordelen van via mij boeken: • je krijgt snel antwoord • je hebt één vast aanspreekpunt • persoonlijke service • Personal Touch Travel is aan- gesloten bij ANVR / SGR / Calamitei tenfonds

GEEN EXTRA KOSTEN, WEL MEER SERVICE!

Ester van den Bogaert 06-13302640 ester.vandenbogaert@personaltouchtravel.nl www.personaltouchtravel.nl/ester-van-den-bogaert

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).