bruisende zaken

Verrijk je ruimte met  betoverend behang!

Verrijk je ruimte met betoverend behang!

01-03-2024

Creëer een sfeervol interieur

Bij Mario’s Vloeren bieden we niet alleen ‘The Art of Flooring’, maar ook een uitgebreide selectie behang en fotobehang. Ons behang is de perfecte manier om snel en eenvoudig meer sfeer aan een ruimte toe te voegen. Bovendien verbergt behang ook scheuren en gaten in de muur.

Genoeg redenen om te kiezen voor prachtig (foto)behang.

Ontdek in ons assortiment diverse soorten behang, variërend van effen patronen tot grafische ontwerpen of zelfs betonlooks. Of gaat uw voorkeur uit naar fotobehang?

Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is in uw huis? Bezoek onze showroom! Wij helpen u graag met een passend advies.Meer zien? www.mariosvloeren.nl

Mario’s Vloeren is een ervaren bedrijf op het gebied van stofferen. Dé specialist voor al uw pvc-, tapijt- en marmoleumvloeren, raamdecoratie en behang. Ook voor het plaatsen van trapbekleding bent u bij Mario’s Vloeren aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en volledige inzet zoprgen ervoor dat u altijd gegarandeerd bent van een perfect, prachtig en duurzaam resultaat. Bezoek onze showroom Kerkwijk 87a, Berlicum 073-785 5591 mariosvloeren@outlook.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).