bruisende zaken

Exclusieve tuinmeubelen op maat

Exclusieve tuinmeubelen op maat

01-04-2018

Het voorjaar komt er aan en het begint weer te kriebelen…

Tijd om je tuin aan te pakken. Met de juiste tuinmeubelen kun je deze een unieke uitstraling geven. Als je op zoek bent naar iets bijzonders, desgewenst zelfs geheel op maat gemaakt, dan ben je bij Sprokkelbos aan het goede adres.


De missie

Van eigentijdse tuintafels en - stoelen en loungebanken tot sfeervolle tuinhaarden, plantenbakken en verlichting; bij Sprokkelbos hebben ze het allemaal.


Hoomgarden

“Vanuit ons ‘huismerk’, Hoomgarden, produceren we tuinmeubelen naar eigen ontwerp die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn”, vertelt Johan Schraven. “Daarnaast kunnen we je tuinmeubelen helemaal op maat maken, zodat ze precies passen bij je tuininrichting. Variaties zijn mogelijk in afmetingen, kleur, vorm en materiaal. Er wordt tegenwoordig veelvuldig gebruik gemaakt van polyester composiet, omdat het zeer onderhoudsvriendelijk is.”


Design tuinmeubelen

“Verder hebben we design tuinmeubelen van verschillende Italiaanse en Scandinavische topmerken als Cane-Line, Roberti, HOUE, Emu en ZEBRA. Ook op dat gebied zoeken we naar de pareltjes, anders dan anders.” Dat is ongetwijfeld een van de redenen waarom mensen afkomstig uit heel Nederland Sprokkelbos inmiddels al weten te vinden.


Geef uw tuin een eigen gezicht


Van a tot z ontzorgen

Sprokkelbos verzorgt ook volledige tuinprojecten. “Hiervoor werken we samen met professionele hoveniers en tuinarchitecten. We nemen graag alle zorgen over een nieuwe tuin uit handen. Of het nu gaat om het ontwerp, de aanleg, de inrichting of het onderhoud van je tuin, we regelen het allemaal.” De meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van exclusieve tuinmeubelen komt daarbij ongetwijfeld van pas.


Uitgebreide showroom

In de showroom van ruim 2.000 m2 – zowel binnen als buiten – kun je een indruk krijgen van de mogelijkheden en jezelf laten inspireren. De unieke collectie maakt het meer dan de moeite waard om een keer binnen te wandelen bij Sprokkelbos. De medewerkers geven je met alle plezier een persoonlijk advies en denken actief met je mee.


Sprokkelboschstraat 18 Rosmalen  |  073-6900675

info@sprokkelbos.nl  |  www.sprokkelbos.nl



Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).