bruisende zaken

Dé onafhankelijke telecomspecialist

Dé onafhankelijke telecomspecialist

01-05-2018

Negentien jaar geleden startte Ton Nuij – na 26 jaar bij KPN te hebben gewerkt – een Primafoonwinkel in de Helftheuvelpassage in ’s-Hertogenbosch.

Negen jaar later kwam daar een telecomwinkel op De Driesprong in Rosmalen bij. Anno 2018 maken de twee zaken deel uit van de Welcom-keten. Welcom bij Nuij is een echt familiebedrijf. Naast Ton zijn namelijk ook dochters Rachel en Claudia werkzaam in de winkels. “Volgens mij zijn wij met de telefoon in de hand geboren”, grinnikt Claudia. Het was dan ook logisch dat zij en haar zus in de voetsporen traden van hun vader. Drie ervaren en enthousiaste medewerkers maken het team compleet. De ontwikkelingen in deze branche gaan razendsnel. We volgen dan ook regelmatig trainingen om up-to-date te blijven.”


Voor jong en oud

Je kunt bij Welcom bij Nuij terecht voor mobiele en vaste telefoons (Apple - ook refurbished met 1 jaar en soms zelfs 2 jaar garantie! - en Samsung, evenals o.a. Sony en Huawei), abonnementen met toestel of Sim Only, alles-in-een pakketten (internet, televisie en bellen), allerhande accessoires waaronder hoesjes, powerbanks en screenprotectors, en sinds enige tijd ook energie. “Het zijn al lang niet meer alleen jongeren die hier komen. Tegenwoordig kan bijna niemand nog zonder mobiele telefoon. We hebben dan ook een speciale selectie mobiele telefoons voor senioren.”


Service en advies

“We onderscheiden ons door ons brede assortiment. Doordat we niet zijn verbonden aan één provider, kunnen we je een onafhankelijk advies geven welk toestel of abonnement het beste aansluit bij jouw wensen. Een goede service vinden wij eveneens belangrijk. We zetten bijvoorbeeld de gegevens over en maken je nieuwe toestel gebruiksklaar, zonder allerlei extra kosten.”


Gemoedelijke sfeer

Kenmerkend voor Welcom bij Nuij is verder de gemoedelijke, informele sfeer. “Wij kennen onze klanten nog bij naam, het contact is heel persoonlijk.”


De Driesprong 31a Rosmalen  |  073-5210798

rosmalen@welcombijnuij.nl  |  www.welcombijnuij.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).