bruisende zaken

 Laat je verleiden door ChocolEd!

Laat je verleiden door ChocolEd!

01-05-2018

Edwin Schellekens is een topkok met een grote voorliefde voor patisserie en vooral... chocolade.

“In 2013 begon ik met ChocolEd & Pastry. Gewoon, omdat ik zo eigenwijs ben dat ik vind dat de smaken die ik maak, beter zijn dan die van een ander.” Edwin Schellekens kreeg geen spijt van zijn keuze om voor zichzelf te beginnen. Op de productielocatie aan de Nieuwstraat in Rosmalen maakt hij een bonbonlijn passend bij het seizoen, chocoladerepen en klein patisserie. 


Schellekens vertelt: “Wij verleiden onze klanten graag met mooie verrassende smaak-combinaties. Bijvoorbeeld chocolade met vruchtensap, azijnsoorten, bijzondere theesoorten, zachte karamel verstevigd met een klein beetje ‘fleur de sel’ en pijnboompitten. Bij ChocolEd draait het dan ook om smaak, kwaliteit en innovatie.”


Wie de bonbons van ChocolEd eens wil proberen, kan goed uit de voeten met de verrassende ChocolEd Box, gevuld met 9 bijzondere bonbons voor de prijs van € 12,50. Deze is verkrijgbaar in verschillende winkels en ook te bestellen via de website. 

Een andere aanrader zijn de ‘private dinings’ die Edwin verzorgt onder de naam The Table met een menu van 5 t/m 7 gangen: “Elke maand bedenken we een creatief menu. De insteek is heel anders dan bij een gewoon restaurant; het is echt een bijzondere ervaring. Met ChocolEd & Pastry en The Table gaan we ook regelmatig recepten delen.” 


Wie zelf de kunst van het bonbons maken onder de knie wil krijgen, kan zich aanmelden voor een workshop (minimaal 6 personen/eventueel op locatie). De kosten bedragen € 55,- per persoon, inclusief consumpties en beschermende kleding. 


U ziet het: met ChocolEd & Pastry en The Table is het altijd smullen geblazen! 


TIP De verrassende ChocolEd Box is te bestellen via de website.


Chocoled & Pastry  |  Nieuwstraat 49 Rosmalen  |  06-28774482

www.chocoled-pastry.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).