bruisende zaken

Casa Don Arroyo bestaat 15 jaar!

Casa Don Arroyo bestaat 15 jaar!

01-05-2018

Restaurant Don Arroyo – ofwel De Zuid-Amerikaan – opende 15 jaar geleden de deuren aan de Graafsebaan in Rosmalen.

Dit bijzondere jubileum wil het restaurant samen met jou vieren. 2018 staat dan ook bol van de festiviteiten. Op zaterdag 16 juni (vanaf 16.00 uur) en zondag 17 juni (vanaf 12.00 uur) kun je proeven van de Zuid-Amerikaanse keuken tijdens het Don Arroyo Foodfestival. 


“In verschillende food area’s bereiden koks die nu voor ons werken en die in het verleden voor ons hebben gewerkt, diverse gerechten”, vertelt eigenaar Bernie van Vlijmen. “Dit gebeurt ter plekke in onze binnentuin op onder meer een Oklahoma smoker, Green Eggs en smoking barrels voor een totaalbeleving. Daarnaast kun je genieten van live muziek. Voor de kids is er ook volop vermaak met onder meer schminken, springkussen en goochelaar.”


Authentieke gerechten

“Qua keuken concentreren we ons op de landen rondom het Andesgebergte, zoals Peru, Brazilië, Bolivia en Argentinië. We willen mensen laten kennismaken met authentieke Zuid-Amerikaanse gerechten. Vlees speelt hierin een hoofdrol. De recepten krijgen we van latino’s over de hele wereld, waarna onze koks er een eigen draai aan geven.” Typerend zijn sowieso de Beef & Grill gerechten die worden bereid op de Lava Grill. “De lavasteen geeft het vlees die echte Zuid-Amerikaanse smaak.”


Borrel, lunch en diner

Don Arroyo biedt keuze uit een à la carte menu en tapas latina (waarbij u onbeperkt smaakvolle tapas kunt eten). Sinds vorig jaar kun je ook voor de lunch terecht bij het restaurant. “We hebben toen het zonneterras voor ons pand geheel vernieuwd. Onze sfeervolle binnentuin biedt verder plaats aan 50 mensen. Momenteel zijn we druk bezig met de aanleg van een speelweide, met verschillende leuke speeltoestellen.”


Zonder concessies

Wat is de grote kracht van Don Arroyo? “Dat we 15 jaar lang de authentieke Zuid-Amerikaanse keuken in ere hebben gehouden. Zonder concessies te doen! We weten wie we zijn en zijn blij dat zo veel mensen juist daarvoor naar ons toe komen.”


Graafsebaan 42 Rosmalen  |  073-5212206

www.donarroyo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).