bruisende zaken

Haar is onze passie.

Haar is onze passie.

01-05-2018

Het is alweer 28 jaar geleden dat Peter van Wanrooy zijn eigen kapsalon opende in Rosmalen. De dames- en herenkapsalon voor alle leeftijden, iedereen is welkom bij Haarmode Peter van Wanrooy.

De zaak is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip en kan inmiddels rekenen op het vertrouwen van veel vaste klanten.


De locatie is sowieso al bijzonder; de kapsalon is gevestigd in een prachtige, karakteristieke boerderij aan de rand van het centrum, met eigen parkeergelegenheid. “Het is belangrijk dat onze klanten zich hier helemaal op hun gemak voelen”, vertelt Peter. “We nemen alle tijd om je de persoonlijke aandacht te geven die je verdient. Natuurlijk leveren we goed werk, maar daarnaast streven we ook naar een fijne sfeer en een stukje gezelligheid.”


Enthousiast en betrokken  Het is tekenend voor de betrokkenheid van het team, bestaande uit 5 jonge enthousiaste en creatieve haarstylisten die allemaal houden van hun vak. “Goed luisteren naar de klant is essentieel. Als je hier voor het eerst komt, bespreken we eerst duidelijk wat je wilt en wat je kunt. Op basis van onze jarenlange kennis en ervaring geven we vervolgens een advies op maat, zodat je hier vol zelfvertrouwen weggaat met het kapsel dat het beste bij jou past.”


Kwaliteit  Wij geloven heel erg in het blijven verfijnen en trainen van onze vaardigheden. We volgen dan ook regelmatig trainingen zodat we de laatste technieken beheersen en op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Alles om onze klanten een stuk kwaliteit te kunnen bieden.”


Nieuw: Pure Pigments  Knippen, kleuren, stylen en opsteken; het kan allemaal. “We werken met de exclusieve haarproducten van de merken Goldwell en L'Oréal. Nieuwste van het nieuwste is de Pure Pigments haarkleurlijn van Goldwell. Door een van de 6 geconcentreerde kleurpigmenten door de haarverf te mengen, wordt de kleur nog intensiever, meer glans en daardoor sprekender.” 


Haarmode Peter van Wanrooy werkt bij voorkeur op afspraak. 

Goed om te weten: Voor jongeren tot 20 jaar en senioren geldt een gereduceerd tarief.


Striensestraat 15 

Rosmalen  |  073-5219977

www.haarmodepetervanwanrooy.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).