bruisende zaken

Smaakt naar meer...

Smaakt naar meer...

31-07-2018

Nadat hij al succesvolle ijszaken opzette in Drunen en Waalwijk is Rosmalen de volgende plek waar Ramon Wientjens zijn zelfgedraaide Italiaanse schepijs en chocoladebonbons aan de man gaat brengen.

La Vittoria IJs & Chocolade aan de Dorpsstraat 57 is sinds eind juni open, dus allen daarheen! Want zeg nou zelf: wat is er in de zomer nu lekkerder dan een ijsje?

Familierecepten
Ramon heeft al veel ervaring in de ijsbusiness: “In 1995 ben ik gaan werken in een zaak in Waalwijk. In 1996 begon ik voor mezelf in Drunen en nam ik de zaak in Waalwijk over van de Italianen die van vader op zoon al generaties lang ijs maakten. Zij keerden terug naar hun vaderland en verkochten mij hun zaak met de familierecepten erbij. Sindsdien maak ik zelf heerlijk vruchten/sorbetijs, melkijs en yoghurtijs in alle denkbare klassieke traditionele smaken. We beginnen in Rosmalen met 26 verschillende smaken, maar dat kunnen we uitbreiden tot 50. Bij La Vittoria IJs richten we ons op de traditionele smaken. We krijgen wel eens gekke aanvragen en we zijn best in voor leuke combi’s, maar haring- of frikadellenijs vindt je hier niet.”

Verse producten
Wientjes denkt dat Rosmalen toe is aan een zaak met zelfgemaakt ijs: “Deze nieuwbouwlocatie in het centrum is bovendien top. La Vittoria IJs & Chocolade werkt overigens alleen met verse en verantwoorde producten. Het fruit komt van de beste groenteboer van Nederland en de chocolade is ook van topkwaliteit want van het merk Visser Chocolade. Van ijs en chocolade wordt iedereen blij. Je hebt dus altijd vrolijke mensen in je zaak. En dat is hartstikke leuk.”

TIP
Bij La Vittoria IJs & Chocolade vindt je ook leuke (chocolade)cadeautjes! Leuk om te geven en te krijgen!

“Van ijs en chocolade wordt iedereen blij. Je hebt dus altijd vrolijke mensen in je zaak.”

La Vittoria IJs & Chocolade | Dorpsstraat 57 | Rosmalen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).