bruisende zaken

Blije honden én bazen

Blije honden én bazen

31-07-2018

Anne Marie van Hees is niet alleen gek van honden maar heeft ook veel kennis van hondengedrag. Ze is blij dat ze van haar hobby haar beroep kon maken.

Bij DUTTA kunnen baasjes hun hond met een gerust hart achterlaten bij de dagopvang en sinds deze zomer ook in het pension in vakantieperiodes. Daarnaast biedt DUTTA ook een uitlaatservice, training op de hondenschool, gedragstherapie en advies

Anne Marie vertelt: “De honden hebben het hier enorm naar hun zin. Ze lopen de hele dag los en ik geef ze veel persoonlijke aandacht. We maken met de roedel dagelijks een lange wandeling. Ze genieten dan volop, spelen samen en leren ook veel van elkaar. Dat is ideaal voor opgroeiende honden. Ze leren van de ouderen. Om die interactie te zien is genieten.”

“Eigenlijk is de dagopvang van Dutta voor de honden hetzelfde als een dagje Efteling voor mensen,”vertelt Anne Marie. “Honden zijn sociale dieren. Ze willen niet de hele dag alleen thuis in een bench, de gang of de keuken zitten. Als een hond hier eenmaal geweest is, staat ‘ie de volgende keer aan de deur te krabben om binnen te mogen.”

Dutta is servicegericht. “Bij ons geen boetes als iemand zijn hond te vroeg of te laat ophaalt. Er is een haal- en brengservice en je geeft zelf aan wanneer je hond komt. Geen contract waar je aan vast zit. En de trimsalon hiernaast is in combinatie met de dagopvang voor veel mensen ook een uitkomst. Moenia heeft verstand van alle vachten en maakt je hond mooi.”

Naast DUTTA is trimsalon ‘t Gouden Pootje gevestigd, waardoor een compleet hondenservicecentrum is ontstaan.

Rompertweg 7, Rosmalen | 062 843 2360 | annemarie@dutta.nl | www.dutta.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).